Grått - vitt - grått

Det var den semestern... Nu behöver jag semester.

Att lämna den grå vintern här söderöver och åka upp till Härjedalen var underbart.... 1.5 meter snö och kritvitt överallt... Jag behövde det för att känna att det var riktig vinter.

Att jag började det hela med att åka upp till Uppsala för att krama på Fia och ha en myskväll och sen vidare till Sthlm för att mysa med Emma och skicka henne på möhippa skadade ju inte heller...

Tillbringade natten mot söndag i en bil. Jag, Penis, TomTom, Rokko och Engman åkte upp så vi inte skulle missa hela söndagen som man brukar. Vi kom dit lite väl tidigt så det blev ca en timme då vi halvdåsade i bilen, men sen så smet vi in på hotellets frukost och fuskade till oss en mumsig frukost utan betalning. (Busigt av oss, jag vet, men såååå välbehövligt)

Sen ut i backen och .... Solsken, kritvita pister, lagom kallt, nästan folktomt och nästan total lycka.
Nämnde jag solskenet?!!! :D

Resten av veckan så kom och gick solskenet men första dagen var nästan magisk.
Annars var det som det brukar. En hel del kramar, nackmassage, mys, kill i håret, kliande på ryggar, högbildande och massor, massor med skratt. Jag älskar det här gänget.

När det sedan var dags att åka söderut igen så hann jag knappt hem innan det var dags att ta nästa väska och bege mig ner till Blekinge och mysa med Kalix, Tina och Hubbe, samt tillhörande hundar.
Jag var extremt seg efter skiweek men hade ändå en toppenhelg och fyllde min hundkvot rätt rejält.
Får se hur länge det dröjer till jag får abstinens igen. Tyvärr inte allt för länge om jag känner mig själv rätt.

Det finns bilder på mig i en lacktopp och jag är inte säker på att jag ska förevisa detta för omvärlden ;)

Så... nu undrar jag: När kommer nästa semester så jag faktiskt får vila lite? ;)

Kram!

RSS 2.0