Rabalder var det ja...

Så har man återigen utsatt sig för en helg i dräggandets tecken.

Rabalder Borås var en succé! Jag är närapå lycklig i hela kroppen trots blåmärken, trött kropp, seg skalle och skitiga grejjer som är utspridda i hela lägenheten nu när jag är hemma och har packat upp ;)
Men låt oss inte gå saker och ting i förväg.

I fredags
jobbade jag till 1630 och då blev jag upphämtad av £öfven. Tyvärr följde inte Lutt med eftersom hon hade varit kass i kistan hela veckan. Hon skulle eventuellt möta upp på lördagen.
Första anhalten var Kilt och Stitch där vi kramades, inspekterade bilderna på junior och lämnade av min påse med duschgrejjer.
Sedan mot lokalen och kramkalaset började. Alla gamla vänner som ramlar in och nya vänner att lära känna.
Attack-sup och jag kanske inte är helt kompatibla eftersom jag höll igång på alkoholångorna till långt fram på morgonkvisten... Jag sov ett par timmar innan jag (troligen fortfarande berusad) vaknade till en lång lördag, skallebank och en frukost bestående av filmjölk samt ett glas med 2 treo och 2 resorb. Nacken höll på att ta livet av mig så treo var nödvändigt.
När frukosten var över strosade jag och £ ner på stan för att hitta drickbart till honom och kolla lite på marknaden.

När sedan lekarna så småningom började så hade jag nästan hunnit bli nykter vilket var skönt.

Laget gled runt och visade hur man leker med rutin. Vårt lagnamn var ju "Inte gamla. Erfarna!" så vi visade var skåpet skulle stå i ett par av lekarna som verkade skoj.
Vi chockade lekledarna till förtjusning när vi traskade på plankan och efter "blåbärsdrycken" glatt klev ur hällorna vände på oss och traskade tillbaka utan de besvärliga vändningar som alla andra testade. Detta resulterade i pluspoäng ;)

Jag fuskade efter lekarna och åkte hem till Kilt, Stitch och junior för att låna duschen... Gudomligt. Jag är dom evigt tacksam.

Sen var det full rulle ner till kåren och påbörja en kväll med sittning med extremt god mat och påföljande matkrig och gyckel (en del bra men de flesta kassa), underhållande brottningsmatcher om DKV skylten, långa diskussioner med Stefan i systemsex (som hade bestämt sig för att försöka pimpa ut mig till Albert ;) ) massor med kramar på alla godingar, en söt liten pojk som boostade mitt självförtroende rejält samt helt galet dansande med Hemlis =D

Jag och Hemlis ägnade oss åt imaginär jakt efter vatten med osynliga slagrutor vilket fick folk att kolla underligt på oss. Tyvärr var det ingen som joinade oss ;)

Fick kramat på Goldie och PK och flera andra sötnosar och har legat dubbelvikt och garvat såpass mycket att jag med största sannolikhet gjort gott för de år jag förlorar på all alkohol jag hällt i mig =D

Blev bjuden på efterfest med Albert och Stefan uppe på hotellet med porrfilm och rakhyvel som jag tyvärr kände mig nödgad att tacka nej till ;)

Enda som var tråkigt den här helgen var det sms jag fick från Lutten på fredagsnatten. Hon låg med dropp på sjukhus. Var så himla sorgligt att hon missade denna underbara fest.
£öfvens rygg höll inte riktigt heller så han åkte hem redan på lördagsnatten.

Jag mår offantligt bra och har troligen missat att nämna hälften av allt underbart som hänt men jag slutar ändå här...


Forza

Bra dag!

Chefen har varit i England och kollat över vår site där.
De har en massa åsikter om det mesta men de ville tydliggöra och poängtera att det var väldigt nöjda med mig, mitt bemötande och hjälp.


! ! ! ! ! ! !

Inser ni vad nöjd jag är med mig själv just nu? =)

Lycklig och nöjd och belåten.

Annars är det lätt kaos just nu. Ett av våra större system har gått ner och det är febril verksamhet för att få ordning på allting igen. Detta innebär självklart att vi är överösta med frågor via telefon och mail. Som alltid så anser varje användare att det är hans/hennes personliga plikt att meddela precis hur deras problem ser ut för det är ju inte samma sak som vi precis mailat ut till alla användare att det är bekymmer med. ;)

Tränade igår. Forza. Det är alltså inte bilspelet jag pratar om utan en träningsform som är inspirerad av japansk svärdskamp. Jag känner mig lite som "the Bride" i Kill Bill när jag slår och viftar med mitt träsvärd. Det tar rejält på armarna (det är bara överkroppen jag tränar i det här) och idag är jag öm som sjutton. Överarmarna protesterar varje gång jag lyfter dom och bara tanken på att lyfta något med lite tyngd känns skräckinjagande. Jag skulle genast tappa det på tårna.
Ända fram i handryggen är det lite ömt vilket gör skrivandet på tangentbordet lite spännande.
Vi får väl se om det är en träningsform jag kommer fortsätta med. I första hand är det MRL eller Bodypump samt Core som lockar.

Senaste veckan har det annars varit mycket WoW.
Har hittat en ny kamrat (Ruburduck) från England och han hakar glatt på när jag vill lösa uppdrag.
Bob har släpat runt mig lite också i ett utbrott och leda. "Jag har tråkigt!" kommer det ett mess och sen blir man runtföst i ett uppdrag där han slaktar och jag löser uppdrag och får exp.
Snällt av honom även om det i första hand handlar om att han vill ha sällskap och något att göra ;)
Så sakteliga håller min Bloodelf mage Natzlin på att bli lite större och mäktigare. lvl 22 just nu.
Jag ska ju på Rabalder i helgen så det blir nog inte så mycket spelande förrän nästa vecka... Men vafan... Det löser sig.
Spelet finns till för mig... inte tvärtom.

Dags att jobba lite till innan lunchen...



Oj så länge sen...

Nu har jag inte skrivit på evigheter. Jag har helt enkelt inte orkat.

Direkt efter medeltidsveckan blev jag hur sjuk som hellst och låg däckad hemma nästa en hel vecka.
Efter det började jag jobba samtidigt som REPE började igen och jag försökte dela upp energin mellan jobb och studentkvällar.
Det har varit roligt men jävligt slitsamt.
Nu senaste veckan har det mest varit smärtsamt eftersom jag fick åka akut till tandläkaren och fick veta att det var en ny rotfyllning på g. En tand som lagades för ett år sen och som tyvärr låg väldigt nära nerven, hade gett upp och det var inget annat att göra än att rensa den helt. Tack och lov hade de lurat på mig en tandvårdsförsäkring så nu betalar jag inget mer än 85kr/mån närmaste 3 åren. Halelujah!
Dock betyder det att jag har ganska ont i käften idag.

Igår gjorde jag troligen mitt sista besök på Jill's Nailcorner. Skitsnygga naglar. Korta, blankt svarta med en liten kristall på varje nagel. Hur nöjd som hellst.
Varför detta antagligen blir sista besöket är för att jag funderar på att köpa mig en bil. Har suttit en kväll med Tina och kollat över ekonomin och funderat på vad det skulle bli för månadskostnad med en bil. Kollar på en miljlöbil med snål bränsleförbrukning. Något i stil med en Toyota Aygo.
Håll tummarna för att det blir av rätt snart för jag håller på att bli galen på att det tar så lång tid till jobbet. Det är alltid sena vagnar och bussar och för att vara på jobbet i tid måste jag gå upp nästan en timme före jag behöver om jag åker bil. Detta vet jag för att min nya kollega bor i Kortedala ett tag till och har skjutsat mig till jobbet om morgnarna. Dels har jag blivit bortskämd av att få skjuts och dels så har jag insett att jag åker åt rätt håll båda morgon och kväll.. Det vill säga, jag missar det värsta av trafiken.
Bilköp på g alltså. Ska bli så skönt.

Nu i helgen så ska jag göra så lite som möjligt. Eventuellt åka och hurra för MN6 när de leker fältstafett och kanske spela spel med Simon på söndag. Men framför allt sova och städa hemma. Jag behöver lite lugn och ro samt tid för mig själv. Mitt behov för att gosa med vänner får stå tillbaka för behovet av att komma ikapp med mig själv.
Är lite rädd att börja känna mig tom inuti igen. Jag gör det ibland när jag har för mycket inplanerat.

Nästa helg däremot är det Rabalder i Borås. Massor med underbara kommer dit. Kommer bli hur kul som hellst.

Sen laddar jag också för Sjöslag i Sthlm i mitten av oktober. Mitt 7:e år och förfesten är i Rö hos pappsen.

Nu avrundar jag här så jag hinner jobba lite också. Har varit en hektiskt morgon och det artar sig inte att bli lugnare.. 

Jo btw så har jag utmanat David på bilspel vilket han antagit... I'm gonna whop his ass ;)

RSS 2.0